Náramok magnetický Ribbon 851218

Popis produktu

Parametre produktu

Produkt nemá žiadne parametre.

Parametre produktu

Produkt nemá žiadne parametre.

Popis produktu

Tento náramok je dodávaný v krabičke značky GM Collection.

Magnetické šperky GM Collection patria medzi veľmi obľúbené, kvalitné a krásne výrobky, ktoré sú obľúbené medzi všetkými vekovými skupinami zákazníkov. Magnetické šperky sú vhodné pre bežné nosenie aj pre sviatočné chvíle a rôzne výnimočné príležitosti. Luxusné magnetické šperky GM Collection sú vyrobené z chirurgickej ocele. Magnety sú vo výrobkoch zaliate špeciálnym priehľadným lepidlom s ochrannou vrstvou.

Vďaka tejto technológii sa v okolí magnetov neusadzujú nečistoty, ktoré by mohli reagovať s pokožkou. Skúsenosť ukazuje, že aj v prípade bežného nosenia a prípadného styku s vodou sú magnety vďaka použitej technológii odolné, stále a nevypadávajú. Spracovanie, design a špeciálna technológia výroby robia z týchto výrobkov precízne a luxusné šperky, ktoré sú vhodné pre každého. Magnetické šperky môžu priaznivo ovplyvňovať krvný obeh, krvný tlak a okysličenie krvi, znižovať únavu, a napomáhať zmierňovať bolesť. Také pocity a skúsenosti popisujú naši zákazníci, ktorí magnetické šperky dlhšiu dobu nosia.Magnetická sila: 3000 Gauss Mnoho zákazníkov, ktorí si tieto výrobky zaobstarali, sú s nimi tak spokojní, že si kupujú ďalšie druhy týchto šperkov alebo ich kupujú ako darčeky pre svoju rodinu či blízkych.Upozornenie:

Výrobky neodkladajte v blízkosti identifikačných, telefónnych či bankových kariet a nosičov dát. Nenoste vedľa hodiniek.Chráňte výrobky pred kontaktom s vodou, mechanickým poškodením.Magnetické výrobky nie sú určené pre osoby so zavedeným kardiostimulátorom a neodporúčajú sa pre tehotné ženy. Magnetické šperky nie sú predávané ako liečebná pomôcka a nesmie nahrazovat predpísanú liečbu. V prípade, že trpíte zdravotnými problémami, poraďte sa pred zakúpením výrobku so svojím lekárom.Starostlivosť o výrobky: Výrobky umyte teplou vodou, ihneď vysušte. Dodáte im pekný a lesklý vzhľad a výrobky vám vydržia dlhšiu dobu ako nové.

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.

{"Obľúbené kategórie":[["Via ferrata","https://via-ferrata.heureka.sk/"],["Basgitary","https://basgitary.heureka.sk/"],["Detské spacie vaky a zavinovačky","https://detske-spacie-vaky-zavinovacky.heureka.sk/"],["Teplovzdušné ventilátory","https://teplovzdusne-ventilatory.heureka.sk/"],["Elektrické vozidlá","https://elektricke-vozidla.heureka.sk/"],["Aperitivy","https://destilaty.heureka.sk/f:11004:3537486/"],["Kopačky Nike","https://kopacky.heureka.sk/f:6577:104380/"],["Plastové kompostéry","https://kompostery.heureka.sk/f:13854:481645/"],["Akvarijné štarter sety","https://akvarijne-sety.heureka.sk/f:38650:1/"],["Bundy na motorku Alpinestar","https://bundy-na-motocykel.heureka.sk/f:9043:484332/"]],"Vybrané značky":[["Náramky Thomas Sabo","https://naramky.heureka.sk/f:8851:221319/"],["Náramky Carla","https://naramky.heureka.sk/f:8851:30711649/"],["Náramky Viceroy jewels","https://naramky.heureka.sk/f:8851:6130204/"],["Náramky Scream","https://naramky.heureka.sk/f:8851:8317755/"],["Náramky Xenox","https://naramky.heureka.sk/f:8851:17416856/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať autoalarm?","https://autoalarmy.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-autoalarm/"],["Ako vybrať dekoráciu na tortu?","https://dekoracie-na-tortu.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-dekoraciu-na-tortu/"],["Ako vybrať cyklistickú sedačku?","https://cyklisticke-sedacky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-cyklisticku-sedacku/"]],"Vybrané produkty":[["HERBEX Šumienka MANDARÍNKA vrecúška po šumivý nápoj v prášku s príchuťou 50 ks 10 g","https://instantne-napoje.heureka.sk/herbex-sumienka-mandarinka-vrecuska-po-sumivy-napoj-v-prasku-s-prichutou-50-ks-10-g/"],["Vuch dámska crossbody kabelka Naoa","https://kabelky.heureka.sk/vuch-damska-crossbody-kabelka-naoa/"],["Claro Classic prášok do umývačky riadu 900 g","https://prasky-umyvacky-riadu.heureka.sk/claro-classic-prasok-do-umyvacky-riadu-900-g/"],["Fujifilm EF-20","https://blesky.heureka.sk/fujifilm-ef-20/"],["Mizuno VS1 Kneepad","https://volejbalove-chranice.heureka.sk/mizuno-vs1-kneepad/"],["Leifheit 56610 Picobello S Micro Duo náhrada k mopu","https://mopy-a-upratovacie-supravy.heureka.sk/leifheit-56610-picobello-s-micro-duo-nahrada-k-mopu/"],["PROJAHN odhrotovač vonkajší 13-35mm, karbidové frézy, max. 150 ot./min (nerez, oceľ, farebné kovy, P","https://skrabaky.heureka.sk/projahn-odhrotovac-vonkajsi-13-35mm-karbidove-frezy-max-150-ot-min-nerez-ocel-farebne-kovy-p/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}